Tältä Max Payne 3 näyttää – maistiainen päätyi verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään kello 19.00 on julkaistu ensimmäinen maistiainen kauan odotetusta Max Paynen paluusta. Peli on tulossa myyntiin maaliskuussa 2012 ja se julkaistaan Xbox360, PlayStation 3 ja PC -alustoille.

Max Payne 3 jatkaa tarinaa entisenä New York Cityn etsivänä. Hänellä on edelleen ahdistavia muistoja liittyen traumaattiseen menneisyyteensä. Max aloittaa uuden elämän työskennellen yksityisessä turvallisuuspalvelussa suojellen rikasta teollisuusmiestä ja hänen perhettänsä Sao Paulossa, Brasiliassa.

Kun jengeillä on tavoite saada perhe omaan suojeluunsa, Maxin on pakko taistella pelastaakseen asiakkaansa ja puhdistaakseen oma maine. Samalla hänen tavoite on päästä eroon demoneista, jotka kiduttivat häntä liian kauan.