BB-Sebastian rajut paljastukset hiljensivät asukkaat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon pihamaalla BB-Sebastian ja BB-Salar ovat käyneet viime päivinä monia väittelyitä. Eilen Sebastian ripitti nuorta turkulaista tämän huonosta käytöksestä naisia kohtaan. Samalla Sebastian paljasti traagisia kokemuksiaan.

22-vuotias oululainen kertoi perheessään ja lähipiirissään tapahtuneista ikävistä tapahtumista kertomalla asukkaille sukulaisistaan, joiden elämä on ollut vaikeaa. Hän kertoi muun muuassa narkomaanitätinsä hypänneen kerrostalon kuudennesta kerroksesta, koska hän luuli osaavansa lentää. Biseksuaali Sebastian kertoi setänsä olleen homoseksuaali, joka kuoli AIDS-tautiin.

Sebastian myös vihjasi, että eräs hänen lähisukulaisistaan tulee syksyn aikana tunnetuksi toisen kotimaisen realityohjelman tähtenä. Nimeä ja ohjelmaa hän ei kuitenkaan suostunut paljastamaan.