Vanessa Hudgens murhaelokuvan tähdeksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

High School Musical -elokuvien myötä erityisesti teinityttöjen suursuosioon aikanaan noussut 22-vuotias Vanessa Hudgens tuli teininä tunnetuksi alastonkuviensa merkeissä. Keväällä alastonkuvia päätyi nettiin lisää, ja ne vahvistettiin myös aidoiksi.

Nyt näyttelijä-laulaja on kiinnitetty suuren budjetin elokuvaan yhdessä Nicolas Cagen ja John Cusackin rinnalle. Frozen Ground -elokuva on tositapahtumiin perustuva kuvaus Alaskan tunnetuimmasta sarjamurhaajasta Robert Hansenista, joka tappoi kymmeniä nuoria naisia.

Hudgens näyttelee elokuvassa sarjamurhaajan uhria, joka onnistuu karkaamaan tämän käsistä. John Cusack nähdään pahamaineisen tappajan roolissa, kun taas Nicolas Cage näyttelee elokuvassa poliisia. Female First -sivuston mukaan elokuvan tuottajina toimii muun muuassa räppäri 50 Cent.

Taannoin Vanessa kiinnitettiin Candie’s-vaatemalliston California-kampanjan mainoskasvoksi, ja hän poseerasi mainoskuvissa pienessä hameessa ja viettelevästi bikineissä. Neitokainen erosi High School Musical -vastanäyttelijästään Zac Efronista viiden vuoden seurustelun jälkeen. Efroniin liittyvät kohu-uutiset eivät kuitenkaan ole vaimentaneet Vanessa Hudgensin työintoa. Kaunotar tähditti äskettäin elokuvaa Sucker Punch.