Pieni piiri pyörii: Televisiohottis pokasi laulajatähden

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen synthpopduo The Hurts koostuu laulaja Theo Hutchcraftista ja kosketinsoittaja Adam Andersonista. Menestynyt duo julkaisi esikoisalbuminsa Happiness vuonna 2010 ja levyn tunnetuimpia kappaleita ovat Better Than Love ja Wonderful Life.

Nyt Britanniassa kerrotaan supersuositun yhtyeen keulahahmon Theo Hutchcraftin deittailevan brittiläistä televisiopersoona Alexa Chungia. 27-vuotias mallinakin työskentelevä Chung erosi kesällä Arctic Monkeys -yhtyeen keulahahmosta Alex Turnerista neljän vuoden seurustelun jälkeen.

Lähteen mukaan näyttävä parivaljakko on tapaillut toisiaan salaa jo viikkojen ajan. He kuitenkin etenevät suhteessaan hitaasti ja pitävät matalaa profiilia.

– Suhde on vasta alkuvaiheessa, mutta Theo on todella kiintynyt Alexaan. He pitävät samoista asioista kuten musiikista ja muodista, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Brittikaunottaren kerrotaan eronneen pitkäaikaisesta poikaystävästään ystävinä. Eron syyksi väitettiin muun muuassa ajanpuutetta ja kiireellisiä työaikatauluja. Chungin työt ovat keskittyneet New Yorkiin, kun taas rokkari kiertää maailmaa yhtyeensä kanssa.

Taannoin uutisoitiin Theo Hutchcraftin joutuneen sairaalaan fanien hyökättyä tämän kimppuun. Ryhmä innokkaita naispuolisia ihailijoita nimittäin tönäisivät tähden vahingossa alas metalliportaita. Fanit olivat päässeet tapahtumapaikalle palo-oven kautta. Laulajakomistus kertoi myös erään fanitapaamisen Virossa muuttuneen joukkotappeluksi ja paikalle kutsuttiin poliisit.