Ashton Kutcher: ”Charlie Sheen oli uskomaton Miehen puolikkaissa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen suosituimpiin televisiosarjoihin lukeutuva Miehen puolikkaat -komediasarja on kokenut viime aikoina isoja muutoksia. Suosikkinäyttelijä Ashton Kutcher nimittäin kiinnitettiin sarjaan potkut saaneen Charlie Sheenin tilalle.

Nyt kriitikoiden ja yleisön ylistämä suosikkinäyttelijä Kutcher on avautunut Miehen puolikkaat -roolistaan. Hän kertoi muun muuassa olevansa maailman onnekkain mies saatuaan roolin. Näyttelijäkomistus kertoi myös, ettei yritä syrjäyttää Charlie Sheenin legendaarista työtä sarjan parissa.

– Charlie oli uskomaton sarjassa, enkä todellakaan aio syrjäyttää häntä. En edes näyttele hänen roolihahmoaan. Hän tulee aina naurattamaan ihmisiä roolityöllään, Kutcher kertoi CBS-kanavan keskusteluohjelman haastattelija Chris Wraggelle.

Kutcher näyttelee tulevalla tuotantokaudella internetmiljardööri Walden Schmidtiä, joka ostaa Charlie Sheenin roolihahmon Malibun rantalukaalin. Hän on paljastanut roolihahmonsa olevan murtunut mies, joka on juuri särkenyt sydämensä.

33-vuotiaan näyttelijäkomistuksen kerrottiin saavan CBS-televisiokanavan yhdestä Miehen puolikkaat -jaksosta 700.000 dollaria. Hänen kerrottiin myös järjestäneen koko sarjan työtiimille hulppeat juhlat vaimonsa Demi Mooren kanssa Hollywoodissa