BB-Mikael esitteli Annikalle peniksensä: ”Mä pelästyin”

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talossa valmistaudutaan parhaillaan tämäniltaiseen suoraan lähetykseen, jonka aikana talosta häädetään yksi asukas. Häätöuhan alle Tamerin toimesta joutunut BB-Annika on ottanut häätöuhan raskaasti, sillä hän on lähentynyt talossa romanttisessa mielessä BB-Mikaelin kanssa.

Kaksikko vietti illalla pitkän tovin kaksin makuuhuoneessa makoillen. Toisiaan haikeana halaillut pari intoutui koskettelemaan ja suutelemaan toisiaan intohimoisesti. BB-Mikael halusi myös stripata sängyllä makaavalle Annikalle, joten mies riisui kaikki vaatteensa naisen edessä.

– Sä näit mun munan, BB-Mikael totesi Annikalle puettuaan vaatteet takaisin päälleen.

– Ekaa kertaa elämässäni. Mä pelästyin, BB-Annika naurahti näkemäänsä.

Toisiinsa ihastuneen parin orastava suhde joutuu katkolle, jos Annika häädetään tänään talosta. BB-Annikan lisäksi häätöuhan alla ovat BB-Terhi, BB-Janica sekä BB-Oscar. Illan suorassa Talk Show -lähetyksessä joku heistä joutuu jättämään Big Brother -talon.