Ninjat iskevät BB-taloon – tulossa rajuja rangaistuksia

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon asukkaille on järjestetty jo kaksi viikkotehtävää, joista asukkaat ovat suoriutuneet onnistuneesti. Nyt asukkaat saavat salaperäisiä vieraita taloon, sillä tulevassa viikkotehtävässä asukkaat kohtaavat ninjoja.

Tänään Isoveli paljasti asukkaille viikkotehtävän sisältöä tiedoston välityksellä. Ninjat-viikkotehtävässä asukkaiden täytyy bongata talosta ninjoja ja havainnoida niiden liikkeitä. Big Brother järjestää kilpailijoille myös ninjoihin liittyviä päivätehtäviä.

Viikkotehtävä onnistuu, jos asukkaat vastaavat oikein ninjoista esitettyihin kysymyksiin. Asukkaat aloittivatkin pian kiivaan keskustelun tulevasta tehtävästä ja pelkäsivät ninjojen ilmestyvän muun muuassa talon peileihin.

Iltapäivällä Salar joutui tunnustamaan rikkoneensa toistuvasti sääntöjä. Isoveli kertoi hänelle, että talossa tähän mennessä langetetut häkkirangaistukset ovat vain lastenleikkiä. Salarille nimittäin paljastettiin samalla, että tulossa on vielä paljon pahempia rangaistuksia.

Viime viikolla BB-Beniä lukuunottamatta asukkaat joutuivat nyrjöttämään taivasalla talon tehtäväalueelle viikkotehtävän merkeissä. Syysmyrskyt kiristivätkin asukkaiden tunteita ja ikäviltä yhteydenotoilta ei vältytty. Muun muuassa BB-Tamer tulistui useaan otteeseen tehtäväalueella.