Vanessa Hudgens paistatteli päivää bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -teinielokuvien myötä suursuosioon aikanaan noussut 22-vuotias Vanessa Hudgens tuli nuorempana tunnetuksi alastonkuviensa merkeissä. Keväällä alastonkuvia päätyi nettiin lisää, ja ne vahvistettiin pian myös aidoiksi.

Nyt Vanessa on kuvattu nauttimassa lomastaan Mauilla, Havaijilla. Entinen teinitähti vietti aurinkoista päiväänsä huvijahdilla bikineihin sonnustautuneena yhdessä ystäviensä kanssa.

Aiemmin tässä kuussa näyttelijä-laulaja Vanessa Hudgens kiinnitettiin uuteen Frozen Ground -murhaelokuvaan, jossa hän näyttelee sarjamurhaajan uhria. John Cusack nähdään leffassa tappajana ja Nicolas Cage poliisina. Taannoin Vanessa poseerasi Candie’s-vaatemalliston mainoskuvissa pienessä hameessa ja bikineissä.