BB-ninja meni liian pitkälle – heitti asukkaiden omaisuutta porealtaaseen: ”Mä hakkaan seuraavan ninjan!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tapahtui hetki sitten totuttua rajumpi ninjaisku, jossa ninja varasti asukkaiden tarpeistoa ja kaiken lisäksi heitti asukkaiden kengät porealtaaseen. BB-Mikael raivostui tilanteesta ja ilmoitti hakkaavansa seuraavan ninjan.

Ninja yllätti asukkaat hyökkäämällä sisään ja ryhtymällä keräämään asukkaiden kenkiä ja muuta omaisuutta. Ninja heitti asukkaiden kengät porealtaaseen ja varasti ainakin Suvin meikkilaukun sekä tarpeistosta kahvinkeittimen ja vedenkeittimen.

– Kengät on kaikki paljussa! Miksu sun kengät myös. Ne kengät on paljussa! Ne on paljussa. Etsä usko mua? Se heitti ne paljuun, BB-Salar selitti Mikaelille.

– Siis kastuks ne? BB-Veera tiedusteli.

– Jos ne on märät niin mä hakkaan sen. Mä meen päiväkirjahuoneeseen. Mä hakkaan seuraavan ninjan, Mikael raivostui.

– Toi on vähän vi**umaista. Mulla on sellaisia kenkiä, jotka maksaa 250 euroa ja jotka ei saa kastua, BB-Mikael manasi kenkiensä kohtaloa.

– Jos Big Brotherissa menee pilalle, niin ne pitää korvata koska se on ne rikkonut. Kyllä mä oikeasti uskon että ne korvaa ne. Pakkohan ne on korvata, BB-Sebastian totesi.

– Se mun meikkipussi oli todennäköisesti auki ja sieltä tippuu noin 300 euron meikit, Suvi lisäsi.