Ninja yllätti alastomat BB-neitokaiset suihkussa – kosketteli sopimattomasti

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on alkavalla viikolla nähty salaperäisiä ninjoja, jotka säikäyttelevät asukkaita kerta toisensa jälkeen. Kyseessä on Ninjat-viikkotehtävä, missä asukkaiden täytyy havainnoida heitä väijyvien ninjojen liikkeitä.

Isoveli ei kuitenkaan ole kertonut asukkaille, että Ninjat-viikkotehtävä on vain huijausta. BB-Salarille nimittäin annettiin salatehtävä, jossa turkulaispojan täytyy piilottaa taloon seteleitä kiinni jäämättä. Isoveli uskotteli Salarille salatehtävän onnistumisen takaavan viikkotehtävän voiton.

Samaan aikaan tuotanto määräsi BB-Sebastianille vastasalatehtävän, jossa hänen täytyy löytää osa taloon piilotetuista rahoista. Hän onkin löytänyt jo muutamia seteleitä ja toimittanut ne Big Brotherille. Salar taas on ihmetellyt mihin hänen piilottamansa setelit ovat kadonneet.

Tänään aamupäivällä BB-Suvi ja BB-Janica saivat suihkuun yllättävän vieraan, sillä mustiinpukeutunut ninja liittyi kaunottarien seuraan. Alaston naisvaljakko säikähti tilannetta totaalisesti ja he kiljuivatkin kurkku suorana muiden asukkaiden juostessa kylpyhuoneeseen.

Röyhkeä ninja muun muuassa pesi alastomien naisasukkaiden selkiä ja läträsi shampoota roppakaupalle heidän päälleen. Ninja tarttui myös sheiveriin ja ajeli ”ihokarvojaan” suihkussa. Myös alaston BB-Ben liittyi pian suihkurumbaan ja ninja läiski muun muuassa tämän paljasta takapuolta. Lopulta ninja päätyi istumaan wc-pöntölle ja poseerasi Benin kanssa kameralle.