Kohuttu bikinikuva vainoaa näyttelijätärtä: ”Kuva on valheellinen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen menestysnäyttelijä ja Oscar-palkittu Helen Mirren kohahdutti pari vuotta sitten bikinikuvilla, jotka saivat monet katsojat haukkomaan henkeään. Näyttelijätär esitteli kuvissaan ikäisekseen upeaa vartaloa, joka ylitti uutiskynnyksen viihdelehdissä ympäri maailmaa.

Nyt 66-vuotias näyttelijätär on kertonut bikinikuvansa vainoavan häntä edelleen. Mirrenin mielestä kuva on valheellinen, sillä hän väitti ettei näytä yhtä hyvältä kuin seksikäs kuva antaa ymmärtää.

– Kohuttu bikinikuvani tulee vainoamaan minua loppuelämäni. Se on kuitenkin valheellinen kuva, sillä en tosiaankaan näytä siltä, Mirren kertoi BANG Showbiz -sivustolle.

Helen Mirren sijoittui taannoin kolmanneksi, kun AntiBloat-verkkosivusto järjesti äänestyksen maailman seksikkäimmästä vatsasta, joten aivan tuulesta temmattu hänen maineensa ei kuitenkaan ole. Hänen edelleen nousivat vain Rihanna ja Keira Knightley. Taannoin hän poseerasi myös New York Magazine -lehden sivuilla rohkeasti kylpykuvissa rinnat paljaana.