Big Brother -tuotanto pyysi anteeksi – syynä tekninen virhe

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman eilinen televisiolähetys hämmensi monia ohjelman faneja, sillä siinä nähdyn äänestystilanteen kerrottiin virheellisesti olevan finaaliviikkoäänestys. Kyseinen äänestys nähtiin kuitenkin jo aiemmin ja se on myös päättynyt.

Ohjelman tuotantotiimi oikaisi virheelliset tiedot lähetyksen jälkeen ohjelman verkkosivuilla. Viestissä pahoiteltiin tapahtunutta ja vahvistettiin, että nyt kyse ei ole enää finaaliäänestyksestä. Sen voitti taannoin BB-Mikael, joka selvisi samalla suoraan finaaliviikolle ja sai siihen saakka immuniteetin.

– Illan Big Brother Extra -lähetyksessä näkyivät virheelliset grafiikat, joiden mukaan käynnissä olisi finaaliviikkoäänestys. Pahoittelemme teknisen virheen mahdollisesti aiheuttamia väärinkäsityksiä, verkkosivuilla pahoiteltiin.