Facebookiin mullistava ominaisuus – tähän ei Google+ kykene

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on toteuttanut olemassaolonsa suurimman yksittäisen muutoksen, kun se on esitellyt Aikajana-toiminnon. Samalla koko palvelun ulkoasu on muuttunut huomattavasti aikaisemmasta. Uusi  ominaisuus otetaan käyttöön 1. lokakuuta.

Uuden ominaisuus listaa käyttäjän Facebook-tapahtumat kuvineen aikajanalle, josta tapahtumia voi tarkastella helposti. Aikajana näkyy käyttäjän profiilisivulla, ja sivua vierittämällä käyttäjä pääsee siirtymään ajassa taaksepäin.

Tässä ohjeet, joilla saat ominaisuuden käyttöön ennen muita.

Kyseessä lienee vastaisku Google+ -palvelulle, joka on nostanut suosiotaan viime aikoina Facebookin kustannuksella. Googlen yhteisöpalvelu on kuitenkin vielä niin nuori, että sillä ei ole mahdollisuutta tarjota käyttäjilleen tällä tavalla historiaan perustuvia palveluita.