BB-Amanda paljasti: ”Ryhmäseksiä kahden mustan miehen kanssa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan meneillään uusi viikkotehtävä, jossa asukkaat joutuvat istumaan runsaasti auton kyydissä. Ajankuluksi asukkaat ovat kehitelleet erilaisia pelejä ja leikkejä, jotta matka menisi nopeammin. Eräässä leikeistä pitää paljastaa tehneensä jotain sellaista, jota muut eivät ole tehneet.

Pelin myötä asukkaat ovat tehneet samalla myös erilaisia paljastuksia.

– Oon ajanut auton katon kautta ympäri, BB-Annika paljasti.

– Oon pannut yli 40-vuotiasta äijää. Se oli kyllä sikahyvän näköinen, BB-Veera puolestaan nokitti.

– Oon väittänyt muijalle, että mä oon lentokapteeni, BB-Ben kertoi.

– Mäkin oon tehnyt sen! Mikael totesi ja Ben jäi siten ilman pistettä.

– Oon ollut pakettiauton kyydissä neljän lampaan kanssa, Mikael sai puolestaan pisteen.

– Mikähän mussa on, kun mulla tulee mieleen vaan panojuttuja? Täällä tulee kerrottua sellasia juttuja, joita ei missään haluaisi sanoa. Tätä mä en haluis kyllä kertoa, mutta oon ollut silleen kahden mustan miehen kansa samaan aikaana, BB-Amanda yllätti asukkaat.

– Mä sanon sellaisia lieviä juttuja, kun mä en halua että koko maailma saa tietää, Annika totesi paljastuksistaan.

– Tää on huono peli. Mulla on tullut jo monta sellaista, mitä mä en olisi halunnut sanoa, Veera komppasi.

Tämän jälkeen asukkaat pitivät vessatauon ja saivat luvan nousta autosta.