Isä haukkui Hollywood-kaunottaren: ”Pilalle lellitty kakara!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittu Hollywood-tähti Kate Hudson tunnetaan myös näyttelijätär Goldie Hawnin tyttärenä. Vaikka kaunottaren biologinen isä on muusikko Bill Hudson, hän on kertonut pitävänsä myös äidinsä pitkäaikaista elämänkumppania Kurt Russelia isänään.

Nyt 32-vuotiaan kaunottaren biologinen isä Bill Hudson on julkaissut paljastuskirjan Hudsonin elämästä ja lapsuudesta. Isän kirjoittamassa Two Versions: The Other Side of Fame and Family -kirjassa Bill haukkui tytärtään muun muuassa miestennielijäksi ja pilalle lellityksi kakaraksi. Myös tähden miessuhteet saavat osansa.

– Kate oli naimisissa Chris Robinsonin kanssa, mutta erosi hänestä Owen Wilsonin takia. Rakastan Katea, mutta asiat mitä hän on tehnyt, ovat kamalia, Bill Hudson kertoi kirjassaan Radar Online -sivuston mukaan.

Isä paljasti myös ettei Kate Hudson käynyt tapaamassa 88-vuotiasta isoäitiään, joka teki kuolemaa. Bill kirjoitti kirjassaan myös näyttelijätyttärensä olevan pilalle lellitty kakara. Isän mielestä hänen tyttärensä on myös teennäinen.

Viime kesänä silikonitäytettä rintoihinsa ottanut Hudson myönsi taannoin katuvansa rintojensa suurentamista. Näyttelijätär kasvatti vuosi sitten A-kupin rintavarustustaan maltillisesti silikoneilla, mutta tuolloin lopputulos oli hädin tuskin näkyvä. Hudson kertoo lapsensaannin myötä rintojensa kuitenkin kasvaneen omasta mielestään jopa liian suuriksi ja olevan jo haitaksi jokapäiväisessä elämässä.