Lauryn Hilliä syytetään massiivisesta vaatevarkaudesta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalainen muusikko ja levytuottaja Lauryn Hill tuli tunnetuksi The Fugees -yhtyeen päävokalistina ja keulakuvana. Laulaja on luonut menestyksekkään uran ja voittanut muun muuassa kahdeksan Grammy-palkintoa.

Nyt 36-vuotiasta suosikkilaulajaa syytetään vaatteiden varastamisesta. Lauryn Hillin väitetään varastaneen Via Davia Vintage -yhtiön vaatteita laulajan Euroopan kiertueella vuonna 2007. Hänen väitettiin varastaneen kokonaisen vaatekaapin verran muotivaatteita.

TMZ-sivuston mukaan The Fugees -tähti oli sopinut yhtiön kanssa pitävänsä vaatteita kuukauden verran maksua vastaan. Laulaja oli kuitenkin rikkonut sopimuksen ja pitänyt vaatteita kolmen kuukauden verran. Hän myös maksoi yhtiölle vain muutamista vaatekappaleista.

Kuuden lapsen äitiä syytettiin taannoisella Euroopan kiertueellaan myös kiusaamisesta. Hillin entinen kitaristi Jay Gore nimittäin väitti laulajan haukkuneen taustabändiään kiertueella. Gore vaati Hilliltä 20.000 dollaria korvauksia.

Lauryn Hillillä on viisi lasta on-off -miehensä, Bob Marleyn pojan, Rohan Marleyn kanssa. Hill synnytti äskettäin kuudennen lapsensa, ja uuden lapsen isästä tuli yllättäen esille epätietoisuutta. Pariskunnan sekavat kommentit lapsen isästä olivat myös ristiriitaisia, mutta Hillin mukaan Marley ei ole tämän lapsen isä.