Eva Mendes puhui miespoliisin ympäri – ei saanut sakkoja

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Myös Hollywoodin julkkikset joutuvat aika ajoin tekemisiin virkavallan kanssa muun muuassa liikennerikkomuksista. Äskettäin uutisoitiin kuinka supermalli Gisele Bundchen selvisi ylinopeussakoista pelkällä suullisella varoituksella.

Asia onkin nostanut närää siitä, ovatko julkkikset etuoikeutettuja virkavallan silmissä. Nyt eräs toinen tapaus on noussut ilmi, sillä näyttelijäkaunotar Eva Mendes välttyi ylinopeussakoilta. Seksikäs tähti hurjasteli Lexus-ökyautollaan Hollywoodissa.

Hitch – Lemmentohtori -elokuvasta tuttu kaunotar pysäytettiinkin pian ylinopeudesta. Miespoliisi ei kuitenkaan sakottanut viehättävää Mendesiä, vaan päästi tähden jatkamaan matkaansa. X17-sivuston mukaan Mendes oli puhunut itsensä ”ulos” tilanteesta.

37-vuotiaan Eva Mendesin uutisoitiin äskettäin deittailevan The Notebook -elokuvan tähtinäyttelijän Ryan Goslingin kanssa. The Place Beyond the Pines -elokuvaa yhdessä tähdittävä näyttelijäpari kuvattiin äskettäin kuhertelemassa Disneylandissä. Ihastunut kaksikko käveli muun muuassa käsi kädessä ja vaihtoi poskisuudelmia. Goslingin auto on myös kuvattu useaan otteeseen Mendesin kotipihalla.