Lehti: Ashton Kutcher ja Demi Moore eroavat – uskottomuus oli liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kriitikoiden ja yleisön ylistämä suosikkinäyttelijä Ashton Kutcher kiinnitettiin äskettäin Miehen puolikkaat -hittisarjaan Charlie Sheenin tilalle. Valinta näyttääkin osuneen nappiin, sillä hittisarja teki kaikkien aikojen katsojaennätyksensä Kutcherin debyyttijaksossa.

Nyt 33-vuotias näyttelijäkomistus on joutunut skandaalinkäryisen huhumyllyn keskelle. 23-vuotias nainen nimittäin väittää Kutcherin pettäneen vaimoaan hänen kanssaan. Kutcher on ollut naimisissa itseään 15 vuotta vanhemman Demi Mooren kanssa kuuden vuoden ajan. Nyt amerikkalainen Star-lehti uutisoi näyttävästi parin hakevan avioeroa. Asiassa täytyy kuitenkin ottaa huomioon, että samainen lehti on aiemminkin uutisoinut lukemattomista avioeroista, joita ei ole lopulta tapahtunutkaan.

Pettämisen väitetään tapahtuneen viime viikonloppuna kun Kutcher juhlisti kuudetta hääpäiväänsä. Näyttelijäkomistuksen kerrottiin juhlineen rankasti poikakavereidensa kanssa ja päätyneen vieraan naisen kanssa sänkyyn bileillan päätteeksi.

– Ashton ei todellakaan näyttänyt siltä, että juhlistaisi hääpäiväänsä. He ovat nyt eronneet ja heidän avioliittonsa on tuhoutunut. Demi ei kestä Ashtonin jatkuvaa pettämistä, lähteet kertoivat Radar Online -sivustolle.

Punk’D -ohjelmastakin tutun Ashton Kutcherin ympärillä on aiemminkin pyörinyt pettämishuhuja. 21-vuotias Brittney Jones nimittäin väitti taannoin harrastaneensa seksiä näyttelijän kanssa tämän kotisohvalla. Nainen kehui Star-lehdelle muun muuassa Kutcherin rakastelutaitoja maasta taivaisiin.

Ashton Kutcherin kerrottiin saavan CBS-televisiokanavan yhdestä Miehen puolikkaat -jaksosta 700.000 dollarin palkkion. Hänen kerrottiin järjestäneen äskettäin koko hittisarjan työtiimille hulppeat juhlat vaimonsa Demi Mooren kanssa Hollywoodissa. Tähtipariskunta ei ole kommentoinut mylläävää seksiskandaalia julkisuudessa.