Ashton Kutcher puffasi nettifirmoja Miehen puolikkaissa – televisioyhtiö suuttui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kriitikoiden ja yleisön ylistämä suosikkinäyttelijä Ashton Kutcher kiinnitettiin äskettäin Miehen puolikkaat -hittisarjaan Charlie Sheenin tilalle. Valinta näyttääkin osuneen nappiin, sillä hittisarja teki kaikkien aikojen katsojaennätyksensä Kutcherin debyyttijaksossa.

Nyt 33-vuotias näyttelijäkomistus on joutunut ongelmiin mainostettuaan luvattomasti nettifirmoja Miehen puolikkaat -hittisarjassa. Kutcher oli nimittäin liimannut kuvauksissa käyttämänsä kannettavaan tietokoneeseen Foursquaren, Flipboardin, Hipmunkin, GroupMen ja Cheggin tarrat. Televisioyhtiö suivaantui tempauksesta, koska mainoksista ei maksettu yhtiölle. Eilen CBS kuitenkin vahvisti E! Onlinelle, ettei se harkitse laskujen lähettämistä kyseisille yrityksille. Asia tuli ilmi, kun Foursquaren toimitusjohtaja kehui sitä Twitterissä.

Aiemmin tällä viikolla 23-vuotias nainen väitti Kutcherin pettäneen vaimoaan hänen kanssaan. Kutcher on ollut naimisissa itseään 15 vuotta vanhemman Demi Mooren kanssa kuuden vuoden ajan. Eilen amerikkalainen Star-lehti uutisoi näyttävästi parin hakevan avioeroa. Pettämisen väitetään tapahtuneen viime viikonloppuna kun Kutcher juhlisti kuudetta hääpäiväänsä.

Punk’D -ohjelmastakin tutun Ashton Kutcherin ympärillä on aiemminkin pyörinyt pettämishuhuja. 21-vuotias Brittney Jones nimittäin väitti taannoin harrastaneensa seksiä näyttelijän kanssa tämän kotisohvalla. Nainen kehui Star-lehdelle muun muuassa Kutcherin rakastelutaitoja maasta taivaisiin.

Ashton Kutcherin kerrottiin saavan CBS-televisiokanavan yhdestä Miehen puolikkaat -jaksosta 700.000 dollarin palkkion. Hänen kerrottiin järjestäneen äskettäin koko hittisarjan työtiimille hulppeat juhlat vaimonsa Demi Mooren kanssa Hollywoodissa. Tähtipariskunta ei ole kommentoinut mylläävää seksiskandaalia julkisuudessa.