Kelly Clarkson kommentoi lesbokohua: ”Olen varma asiasta!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Pitkän tauon jälkeen listoille takaisin noussut laulajatähti Kelly Clarkson tuli tunnetuksi ensimmäisen American Idol -kilpailun voittajana. Poptähti julkaisi äskettäin Mr. Know It All -singlensä ja hänen viides albuminsa Stronger julkaistaan 25. lokakuuta.

Taannoin Kelly Clarksoniin kohdistui lesbokohu, josta tähti ei ole päässyt vieläkään eroon. Hän onkin kertonut kohun pilanneen hänen rakkauselämänsä, sillä sekä miehet että naiset luulevat hänen olevan lesbo. Nyt laulajatähti yrittää puhdistaa maineensa lesbohuhuista.

– Ihmiset sanovat jatkuvasti, että olen lesbo. Olen varma etten ole koskaan peuhannut tytön kanssa. En ole lesbo, Clarkson kertoi The Hollywood Gossip -sivuston mukaan.

Pitkään sinkkuna elänyt neitokainen on kertonut toivovansa sitä, että hän löytää itselleen ”kuuman miehen”. Hän kertoi kuitenkin kohun olevan varsinaisessa ristiriidassa. Clarkson nimittäin laulaa kappaleissaan usein negatiiviseen sävyyn miehistä ja parisuhteista. Hän kertoikin sen vain lisäävän lesbospekulaatiota etenkin miesten keskuudessa.

Äskettäin 29-vuotias Kelly Clarkson kertoi omistavansa huiman määrän lemmikkieläimiä. Hän kertoi nimittäin omistavansa 30 koiraa ja 14 hevosta. Laulajatähti kertoi myös omistavansa vuohia, poneja ja possuja. Clarkson kertoi eläinten asustelevan hänen Texasissaan sijaitsevalla farmillaan. Upeaääninen artisti pelastaa sairaita ja hylättyjä eläinyksilöitä farmilleen.