Lapsen tasolle taantunut BB-Tanja sai hysteerisen kohtauksen – Amanda uhrina

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon virallinen pissis-asukas BB-Tanja kertoi eilisen aikana kuinka hän viettää ulkomaailmassa aikaansa lähinnä teini-ikäisten ystävien kanssa. Yksinhuoltajana siviilissä elävä Tanja on lisäksi kertonut pitävänsä huumeidenkäyttöä normaalina ja varastelevansa meikkejä, koska yhteiskunta ei anna hänelle tarpeeksi rahaa.

Illan kosteiden bileiden aikana Tanja taantui lapsen tasolle, sillä illan loppupuolella nähtiin malliesimerkki hysteerisestä teiniangstikohtauksesta. Tanjan uhriksi valikoitui BB-Amanda, joka oli lähes selvin päin ja kykeni ainoastaan ihmettelemään purkausta. Tanja raivosi Amandalle päättömästi asioista, jotka muuttuivat hetki hetkeltä. Hän kertoi esimerkiksi saaneensa kuvan, että Amanda vihaa häntä syvästi. Perusteita hän ei kuitenkaan osannut esittää.

– Kun mä tulin tänne, niin mä ajattelin että sä voitat tän, mut enää mä en ole sitä mieltä. Sä et oo puhunut mulle etkä hymyillyt mulle! Mä toivon, että sä et voita! Hoovee! Tanja raivosi ja poistui suuttuneena paikalta.

Taloon määrätystä kiroilukiellosta huolimatta koko illan ajan kiroillut Tanja suuntasi keittiöön, jossa hän itki hysteerisesti ja huusi pää punaisena muille asukkaille. BB-Stefan pyysi saada kuulla mistä on kyse. Vastauksessaan Tanja tuli itsekin maininneeksi teiniangstikohtauksen, jollaisesta itse parhaillaan kärsi.

– Mä voin mennä sun kanssa keskustelemaan siinä vaiheessa, kun tuolla ulkona ei ole enää ketään, joka tulee avautumaan mulle! Järkkää toi piha tyhjäks, niin mä voin tulla siinä vaiheessa ulos avautumaan sun kanssa. Jos täällä on ihmisiä, jotka vihaa mua, niin mä en halua vetää mitään teiniangsteja! Täällä on ihmisiä, jotka on henkisesti samanlaisia kuin mä olin 14-vuotiaana. Täällä on ihmisiä, jotka käytäytyy kuin mä käyttäyisin 14-vuotiaana, Tanja viittasi Amandaan kuola valuen.

Seuraavaksi Tanja vaati Stefania viemään Minnan nukkumaan, vaikka oli itse vain hetkeä aiemmin raivonnut Amandalle siitä että tämä oli kehottanut Minnaa menemään nukkumaan. Tanjan itkuinen purkaus toi mieleen supermarketin ostoskärryissä karkkia rääkyvän pikkulapsen.

– Vie Minna nukkumaan! Vie nyt v**tu Minna nukkumaan. Jos Minna on saanut viisi kertaa kuulutukset, että mee nukkumaan niin viekää se Minna nyt v**tu nukkumaan. Nyt mua alkaa ahdistaa. Antakaa mun nyt v**tu olla yksin, Tanja raivosi Stefanille hyperventilaatiokohtauksen partaalla.