Parhaiten tienaavat televisiokaunottaret listattiin – Eva Longoria yllätti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalainen Forbes-lehti tunnetaan jokavuotisista varakkuuslistoistaan, joissa kerrotaan muun muuassa ketkä ovat maailman rikkaimmat ihmiset. Nyt talouselämän julkaisu on nimennyt vuonna 2010 – 2011 eniten tienanneet televisionäyttelijättäret.

Täydelliset naiset -hittisarjan kaunotar Eva Longoria jakoi ykkössijan 30 Rock -tähti Tina Feyn kanssa. Molemmat TV-näyttelijättäret nimittäin tienasivat huiman 13 miljoonan dollarin summan vuoden aikana. Listalle kapusivat kuitenkin myös muut Täydelliset naiset -sarjan päänäyttelijättäret.

Bree Van De Kamp -kotirouvaa hittisarjassa näyttelevä Marcia Gross nousi listauksessa kolmanneksi kymmenen miljoonan dollarin vuosituloillaan. Myös CSI-rikossarjan Marg Helgenberger tienasi 10.000.000 dollaria vuodessa. Myös näyttelijättäret Teri Hatcher ja Felicity Huffman sijoittuivat kärkikaartiin yhdeksän miljoonan vuosituloillaan.

Muita listalle sijoittuneita television tähtinäyttelijöitä olivat muun muuassa Puumanainen-komediasarjan kaunotar Courtney Cox seitsemän miljoonaa, Greyn Anatomia-tähti Ellen Pompeo seitsemän miljoonaa ja Good Wife -päänäyttelijätär Julianna Margulies kuusi miljoonaa.