BB-asukkaat yllättyivät tehtävästä: ”Asukkaat painukaa helvettiin”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaille ilmoitettiin hetki sitten uudesta viikkotehtävästä, jossa talon asukkaat jaetaan kahten ryhmään. Toinen niistä pääsee taivaaseen ja toinen joutuu helvettiin. Asukkaat panostivat tehtävän onnistumisen puolesta 99 prosenttia viikkobudjetistaan.

Isovelin ohjeistuksen mukaan seitsemän syntistä asukasta joutuu helvettiin ja taivaan portit avautuvat viidelle vähiten syntiä tehneelle asukkaalle.

– Taivaassa kun nautitaan, niin siellä ei sit olla silleen että voi kun noi kärsii, Mikael ohjeisti muita asukkaita.

Sebastian kutsuttiin pian päiväkirjahuoneeeseen ja muut asukkaat jäivät pohtimaan ketkä heistä joutuvat taivaaseen ja ketkä pääsevät taivaaseen.

– Tiäksä mä en jaksa olla helvetissä. Siellä ei saa suihkua eikä röökiä. Sebastian, Benkku ja Amanda on helvetissä. Mä uskon niin, BB-Salar pohti ääneen.

– Nyt te joudutte maksamaan omista synneistänne. Pian tulee kuulutus ”Asukkaat painukaa helvettiin!”. Nyt jos te olette olleet täällä talossa syntisiä, niin te joudutte maksamaan synneistänne, Sebastian naureskeli kipaistessaan päiväkirjahuoneeseen.

Palatessaan pihalle Sebastian käyttäytyi mystisesti ja muut eivät malttaneet kuulla mitä hänellä oli kerrottavanaan. Miehellä ei kuitenkaan vielä ollut hallussaan kovasti odotettua nimilistaa.