BB-Annikan kaksinaamaisuus aiheutti riidan – Sebastian menetti hermonsa

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talon asukkaat ovat tämän viikon ajan jakautuneina kahteen eri leiriin. Osa asukkaista asustaa elämästä nauttien Taivaassa ja osa puolestaan kärsii Helvetissä. Helvetissä asuvien asukkaiden kesken puhkesi aikaisemmin illalla pitkään kestänyt sanasota Sebastianin ja Annikan välillä. Talon moraalinvartijana toimineella BB-Sebastianilla meni täysin hermo muita asukkaita jatkuvasti haukkuvaan Annikaan.

BB-Sebastiania ärsytti Annikan käytös, sillä nainen oli jatkuvasti haukkunut Janicaa muille Helvetin asukkaille. Annikan mielestä Janica nautti liikaa Taivaassa olostaan ja siitä, että Helvetin asukkaat kärsivät. BB-Sebastian halusi Annikan lopettavan toisten ihmisten haukkumisen, sillä Sebastianin mielestä Annika loi taloon negatiivista ilmapiiriä.

– Minkä takia on sellanen tarve, etenkin sulla Annika mollata Janicaa? Kumpi meistä on viettänyt enemmän aikaa Janican kanssa, niin ehdottomasti minä. Sä luot sellasta ilmapiiriä, niin kuin se olis oikeesti satuttanut sua. Mua ahistaa se, että se ei oo hirveen rehellistä, mitä sä sanot, BB-Sebastian luonnehti Annikan käytöstä.

– Se on ihan kuin tunteeton eläin, eikä se tunne mitään. Se ei oo normaalia. Mun ei tarvii tästä eteenpäin jauhaa paskaa Janicasta. Mä voin olla tästä eteenpäin hiljaa. Mut mä en tykkää et tollee toimitaan, BB-Annika avautui tunteistaan Janicaa kohtaan.

BB-Sebastian puolusti Janicaa sanomalla, että Janica veti vain Big Brotherin määräämää roolia eikä hän oikeasti nauttinut Helvetin asukkaiden kärsimyksistä. Sebastianin mielestä oli väärin haukkua toisia ihmisiä jatkuvasti. Myös BB-Tanja osallistui keskusteluun mainitsemalla, että Janica oli hänen ystävänsä eikä hän halunnut, että tästä puhutaan seläntakana pahaa.

– Janica on ihana ihminen, silloin kun se on selvinpäin. Janica on kaks eri ihmistä selvinpäin ja humalassa. Humalassa se tekee oikeesti temppuja, jotka ärsyttää muakin. Mut selvinpäin se on ihana ihminen, BB-Salar osallistui keskusteluun.

Helvettiin joutunut BB-Annika on ottanut viikkotehtävän muita asukkaita rankemmin. Eilen Annika purskahti vuolaaseen itkuun joutuessaan kävelemään kivistä BB-talon polkua.