BB-talossa tunteet kiristyvät: Janica purskahti itkuun

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talossa suoritetaan parhaillaan eilen alkanutta viikkotehtävää, jossa asukkaat ovat jaettuna kahteen eri leiriin. Osa asukkaista saa elää hulppeaa elämää Taivaassa ja osa puolestaan kärsii Helvetissä. BB-talon kahtiajako on kiristänyt talossa tunteita, sillä tunnelma ankeaan Helvettiin joutuneiden asukkaiden kesken on laskenut varsin matalalle.

Taivaan asukkaat ovat tänään viettäneen Helvetissä asustelevan BB-Benin syntymäpäiviä kakun ja viinin merkeissä. Helvetin asukkaat asustelevat puolestaan viikkotehtävän aikana ankeassa lisähuoneessa, jossa he joutuvat muiden muassa sotkemaan itseään öljyllä ja hiilellä ja kärsimään nälästä. Aikaisemmin illalla Helvetin asukkaat joutuivat ylistämään Big Brotherin käskystä BB-Janicaa. Big Brotherin mielestä Taivaassa asustavaa Janicaa piti palkita, sillä hän oli onnistunut esimerkillisesti viikkotehtävän roolissaan.

BB-Janica purskahti yllättäen kyyneliin muiden ylistäessä häntä. Nainen itse kommentoi viikkotehtävän mukaisesti kyyneleensä johtuvan onnesta ja siitä, ettei hän ei ole voinut tänään hyvin. Helvetin asukkaiden mentyä takaisin omaan soppeensa, silminnähden surullinen Janica tunnusti muille Taivaan asukkaille pelkäävänsä Helvetin asukkaiden äänestävän hänet varmasti tulevaan häätöäänestykseen.