BB-naisten suihkuvideot ulkomaisille pornosivuille

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -tuotantokausi on noteerattu nyt myös maamme rajojen ulkopuolella tavalla, joka ei ole kovin imarteleva. Ei ainakaan talossa asuvien naisten mielestä. BB-naisten suihkuvideoita on nimittäin nyt päätynyt verkkosivustoille myös ulkomailla.

Ohjelman tuotantoyhtiö on itsekin julkistanut useita kertoja valokuvia talon naisasukkaista, jotka nähdään kuvissa alastomana suihkussa. Nyt maailmalle on lähtenyt kuitenkin valokuvien lisäksi myös liikkuvaa kuvaa, joka on todennäköisesti peräisin realitysarjan suorasta 24/7-nettilähetyksestä.

Nakuvideolla nähdään ainakin BB-Janica, joka toimii tosin siviilissäkin stripparina. Lukijoilta saatujen vinkkien mukaan videoita on julkaistu useammillakin verkkosivustoilla. Sivustot ovat K18-materiaalia, joten niille emme ikävä kyllä voi julkaista suoria linkkejä.

Talon tuorein asukas Veera kertoi jo aiemmin, että ei yleensä välitä siitä jos joku näkee hänet vähissä vaatteissa tai jopa alastomana. Seksielämän tilanne talon ulkopuolella kuitenkin huoletti häntä.

– Nyt mulla ei varmaan olen lainkaan seksielämää tän jälkeen, kun mä kuljen täällä pimppi paljaana. Ja käyn suihkussa alasti. En viittinyt noiden (Benin haaremin) kanssa mennä alasti, kun nekään eivät olleet. Eikä mua alastomuus haittaa. Jos joku ei ole nähnyt alastonta naista niin mitä sitten? BB-Veera totesi.