Näin arkkivihollinen Bill Gates kommentoi Steve Jobsin kuolemaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Apple-johtaja Steve Jobsin menehtyminen on noussut tänään otsikoihin joka puolella maailmaa, ja maailman merkittävimmät yritysjohtajat ovat esittäneet surunvalittelujaan menetyksen johdosta. Nyt myös Jobsin arkkivihollinen, Microsoft-johtaja Bill Gates, on antanut lausuntonsa.

– Olen todella surullinen saatuani tiedon Steve Jobsin kuolemasta. Melina ja minä esitämme surunvalittelumme hänen perheelleen ja ystävilleen ja kaikille, joita Steve kosketti töillään. Steve ja minä tapasimme lähes 30 vuotta sitten ja olemme sittemmin olleet ajan saatossa kollegoja, kilpailijoita ja ystäviä yli puolet elämästämme, Bill Gates kirjoitti.

– Maailma näkee harvoin ihmisiä, joilla on niin valtava vaikutus kuin Stevellä oli. Hänen työllään oli tuloksia, jotka vaikuttavat elämäämme vielä sukupolvien ajan. Meille, jotka saivat työskennellä hänen kanssaan, se oli uskomattoman suuri kunnia. Minä tulen kaipaamaan Steveä suunnattomasti.