Härski look-a-like huijasi Katie Pricen pankkitililtä 17 000 euroa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Brittiläinen realitytähti Katie Price erosi muutama päivä sitten argentiinalaisesta poikaystävästään. Price ehti seurustella 26-vuotiaan Leandro Pennan kanssa seitsemän kuukautta ennen suhteen päättymistä. Tähti löysi kuitenkin ennätysnopeasti rinnalleen uuden kymmenen vuotta nuoremman rugbypelaajamiehen.

Povipommi joutui taannoin ostosreissullaan noloon tilanteeseen, kun hän ei kyennyt maksamaan ostoksiaan luottokorteillaan. Price yritti maksaa ostoksiaan peräti kolmella luottokortilla, mutta yksikään niistä ei toiminut. Pian tähdelle selvisi, että hän oli joutunut luottokorttihuijauksen kohteeksi.

Povipommin luottokortit eivät enää toimineet, sillä tuntematon naishenkilö oli soittanut pankkiin ja sulkenut kaikki hänen korttinsa. Selvittäessään korttiensa toimimattomuutta pankin kanssa, Price sai lisäksi tietää, että hänen tililtään oli hävinnyt peräti 17.000 euron suuruinen summa, The Sun -lehti kertoo.

Povipommin luottokorttitietoja oli käytetty vilpillisesti maksuvälineenä tuntemattoman huijarin toimesta. Huijari oli ostanut realitytähden korttitiedoilla tuhansilla euroilla tuotteita. Erikoisen tapauksesta tekee se, että rikoksentekijä oli yrittänyt jopa näyttää Pricelta itseltään.

Tapausta tutkivilla poliiseilla on nimittäin todistusaineistona turvakameran kuvaa, jossa povipommin look-a-like yrittää nostaa automaatilta käteistä. Rintava huijari oli pukeutunut vaaleaan peruukkiin ja aurinkolaseihin käteisautomaatilla asioidessaan.

– Tämä on todella kauheaa. Ainoa, mitä tiedän, on se, että poliisilla on kuvaa näistä ihmisistä, jotka esittävät minua. En edes tiedä, onko kysessä mies vai nainen. Tietenkin egoni toivoo, että huijari olisi nainen, Price on kommentoinut tapausta The Sun -lehden mukaan.