Steve Jobs ehti esitellä huiman UFO-suunnitelmansa Applen pääkonttoriksi

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Applen toimitusjohtaja Steve Jobs menehtyi aiemmin tällä viikolla haimasyöpään seitsemän vuoden sairauden jälkeen. Hän erosi yhtiön toimitusjohtajan paikalta elokuussa, ja hieman ennen sitä Jobs ehti esitellä suunnitelmansa Applen uudeksi pääkonttoriksi.

Steve Jobs esitteli hurjan visionsa Cupertinon kaupunginhallituksen kokouksessa, jossa hän kertoi yhtiönsä ostaneen suuren maapalstan Hewlett & Packardilta. Yhtiön suunnitelmassa yhteen nelikerroksiseen rakennukseen mahtuisi jatkossa huimat 12.000 työntekijää.

Jobs toteaa videolla, että Applen suunnitelma tekee alueesta ”ziljoona kertaa paremman” kuin se on nyt. Täysin pyöreä rakennus muistuttaa edesmenneen toimitusjohtajan mukaan laskeutunutta avaruusalusta. Video on julkaistu Cupertinon kaupungin YouTube-kanavalla.