Steve Jobsin kuolemalla yllättävä vaikutus vaatebisnekseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä viikolla syöpään menehtyneen Applen johtaja Steve Jobsin kuolemalla on ollut yllättävä vaikutus vaatetekauppaan. Hänen suosimansa paitamallin suosio on nimittäin räjähtänyt pilviin parissa päivässä.

Kyseisiä paitoja valmistava 50-vuotta sitten perustettu minnesotalainen yhtiö St. Croix tekee parhaillaan tiliä 175 dollaria maksavilla mustilla paidoilla, jollaisia Steve Jobs piti yllään lähes päivittäin. Hän esiintyi paidoissa myös Applen paljon huomiota saaneissa lehdistötilaisuuksissa. Yhtiön mukaan myynti on tällä viikolla yli kaksinkertaistunut ja paidat on myyty paikoin loppuun.

St. Croix kantaa myös vastuutaan, sillä se lahjoittaa 20 dollaria jokaisesta myydystä paidasta American Cancer Society -syöpäjärjestölle, Business Insider -lehti uutisoi. Jotkut kaupat ovat myyneet jo varastonsa loppuun samoin kuin myös valmistajan oma verkkokauppa. PC Magazine uutisoi aiemmin, että Steve Jobs osti noin 25 kyseistä paitaa vuosittain.