BB-Janica pettyi helvettiin: ”Mä olisin halunnut kärsiä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa viime maanantaina alkanut viikkotehtävä jatkuu poikkeuksellisesti edelleen ja tiivistää tunnelmia asukkaiden kesken. Taivas ja helvetti -tehtävässä taivaan asukkaat eivät kuitenkaan tiedä, että helvettiläiset eivät todellisuudessa kärsi lainkaan.

Eilen ryhmien kesken tapahtui ensimmäinen vaihto, kun BB-Annika ja BB-Janica vaihtoivat paikkoja. Janica pääsi siten helvettiin, josta hän oli jo aiemmin ilmoittanut haaveilevansa. Kärsijöiden tiimiin liittyminen ei kuitenkaan ollut aivan sitä mitä Janica odotti, koska todellisesta kärsimyksestä ei ollutkaan kyse.

– Mä olisin halunnut oikeasti kärsiä. Mua ärsyttää että tää oli tällainen pelleily, Janica totesi Tanjalle naisten yöllisessä keskustelussa talon kylpyhuoneessa.

Samalla naiset ruotivat myös asukkaiden keskinäisiä suhteita ja Amandan eilistä yllätyshäätöä.

– Amanda oli tasaisen hyvä ihminen. Se ei ole tehnyt mitään enemmän, joten sen takia se lähti. Mä kuulin, että Amanda lähti niin mä olin ihan että voi. Benkku sanoi, että sillä on ulkomaailmassa joku juttu minkä takia se lähti, Janica pohti.