Radiotähti Jaajo Linnonmaa lopettaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden radiojuontajana vuosina 2009 ja 2010 palkittu Jaajo Linnonmaa oli taannoin otsikoissa, kun hän saapui töihin tunnin myöhässä ja selvässä päihtyneenä. Sittemmin suosikkijuontaja kertoi lahjoittavansa kyseisen päivän palkkansa hyvään tarkoitukseen.

Nyt Jaajon fanit ovat saaneet suru-uutisia, sillä Jaajo ilmoittaa blogissaan jättävänsä suositun aamuohjelman.

– Monille on varmasti jo kantautunut korviin iloinen uutinen, että olen päättänyt ottaa askeleen kohti tuntematonta ja lopettaa Aamulypsyn tekemisen tämän vuoden lopussa. Halusin ehdottomasti, että kuulette asian minulta ensimmäisenä, Jaajo Linnonmaa kirjoittaa blogissaan.

– Aamulypsy ei ole koskaan ollut minulle vain työ, vaan myös jossain määrin elämä mitä olen elänyt. Se on myös näkynyt niin positiivisina saavutuksina kuin negatiivisina tempauksina.

Lue koko blogikirjoitus tästä. Blogikirjoituksesta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Alunperin Jaajo Linnonmaa tuli suurelle yleisölle tutuksi televisiosta Räsypokka ja Pulssi -ohjelmien isäntänä. Hymypoika-elokuvan aikoinaan ideoinut Radio Suomipopin juontaja nähtiin taannoin myös valkokankaalla, kun hän tähditti kotimaista Veijarit-elokuvaa.