Ashton Kutcher anoo anteeksiantoa – tässä epätoivoinen yritys

Big Brother · Neea Jokinen

Kriitikoiden ja yleisön ylistämä suosikkinäyttelijä Ashton Kutcher sai äskettäin unelmaroolin Miehen puolikkaat -hittisarjassa. Tähden yksityiselämä ei kuitenkaan ole ollut yhtä loisteliasta, sillä Kutcherin väitettiin pettäneen vaimoaan Demi Moorea heidän hääpäivänään.

Hollywoodin unelmapariskunnan ystävät ovat muun muuassa paljastaneet medialle avioparin eroavan. Myös 48-vuotiaan petetyn Demi Mooren on kerrottu ottaneen jo yhteyttä avioerojuristiin. Nyt viihdelehtien keskiössä pyörivä pari kuvattiin ensimmäistä kertaa yhdessä kohun jälkeen.

Kuusi vuotta naimisissa ollut pariskunta kuvattiin nimittäin telttailemassa Cachuma-järvellä Kaliforniassa. Heidän kerrottiin juhlistaneen Yom Kibbur -juutalaisjuhlaa yhdessä ystäviensä kanssa. Demi Mooren kerrottiin suivaantuneen toiselle telttailijalle, joka alkoi napsia salakuvia tähtipariskunnasta. Nyt salakuvat päätyivät julkisuuteen.

– Demi huusi kuvaajalle ettei nainen ottaisi kuvia hänestä ja ystävistään. Demi pyysi myös naistelttailijalta, ettei tämä julkaisisi kuvia, silminnäkijät kertoivat Stupid Celebrities Gossip -sivuston mukaan.

Punk’D -ohjelmastakin tutun Ashton Kutcherin väitettiin harrastaneen seksiä 22-vuotiaan Sara Lealin kanssa bileillan päätteeksi. Näyttelijäkomistuksen kerrottiin juhlineen rankasti poikakavereidensa kanssa ja päätyneen sänkyyn nuoren naisen kanssa. In Touch -lehti väitti myös äskettäin, että näyttelijällä on avioton lapsi rakastajattarensa kanssa.