Hollywoodin unelmaliitto särkyi – Demi Moore hankki avioerojuristin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kriitikoiden ja yleisön ylistämä suosikkinäyttelijä Ashton Kutcher sai äskettäin unelmaroolin Miehen puolikkaat -hittisarjassa. Tähden yksityiselämä ei kuitenkaan ole ollut yhtä loisteliasta, sillä Kutcherin väitettiin pettäneen vaimoaan Demi Moorea heidän hääpäivänään.

Nyt Hollywoodin suosituimpiin lukeutuva pariskunta on eroamassa, sillä Demi Moore on hankkinut itselleen jo avioerojuristin. Näyttelijäpariskunnan omaisuuden kerrotaan olevan 290 miljoonaa dollaria, joka jaettaneen tasapuolisesti molemmille erossa.

– Neiti Moorella on todella nöyryytetty olo. Hän otti yhteyttä perjantaina avioerojuristiin, sisäpiiriin kuuluva henkilö paljasti Britannian Mail-lehdelle.

Punk’D -ohjelmastakin tutun Ashton Kutcherin väitettiin harrastaneen seksiä 22-vuotiaan Sara Lealin kanssa bileillan päätteeksi. Näyttelijäkomistuksen kerrottiin juhlineen rankasti poikakavereidensa kanssa ja päätyneen sänkyyn nuoren naisen kanssa.

Ashton Kutcherin ympärillä on aiemminkin pyörinyt pettämishuhuja. 21-vuotias Brittney Jones nimittäin väitti taannoin harrastaneensa seksiä näyttelijän kanssa tämän kotisohvalla. Nainen kehui Star-lehdelle muun muuassa Kutcherin rakastelutaitoja maasta taivaisiin.

Ashton Kutcherin kerrottiin saavan CBS-televisiokanavan yhdestä Miehen puolikkaat -jaksosta 700.000 dollarin palkkion. Hänen kerrottiin järjestäneen äskettäin koko hittisarjan työtiimille hulppeat juhlat vaimonsa Demi Mooren kanssa Hollywoodissa. Tähtipariskunta ei ole kommentoinut mylläävää seksiskandaalia julkisuudessa.