Johnny Knoxville lisääntyi jälleen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuosituista Jackass-televisiosarjoista ja -elokuvista tuttu hurjapää Johnny Knoxville erosi vuonna 2007 vaimostaan Melanie Lynn Clappista 11 vuoden avioliiton jälkeen. Televisiotähti löysi kuitenkin pian eron jälkeen uuden rakkauden.

Nyt 40-vuotiaan Johnny Knoxvillen kerrotaan tulleen isäksi jo kolmannen kerran. Jackass-tähdellä on 15-vuotias Madison-tytär edellisestä avioliitostaan Melanie Lynn Clappin kanssa. Hänen nykyinen vaimonsa Naomi Nelson synnytti parin yhteiselle Rocko-pojalle pikkusiskon 6. lokakuuta.

– Eilen 6. lokakuuta Naomi, Madison, Rocko ja minä toivotimme tervetulleeksi hyvinvoivan tyttövauvan perheeseemme. Hänen nimensä on Arlo, Knoxville hehkutti Twitter-blogissaan.

Televisiotähti kertoi poliisien taannoin keskeyttäneen hänen lastenvahtileikkinsä. Knoxville nimittäin ampui esikoistyttärensä ja tämän kavereiden kanssa helium-ilmapalloja puhki talonsa takapihalla. Naapurit olivat hälyttäneet poliisit paikalle, sillä he luulivat pamauksien olleen laukauksia.

Johnny Knoxville, oikealta nimeltään Philip John Clapp, on esiintynyt lukuisissa elokuvissa, kuten Coyote Ugly, Men in Black 2 ja The Dukes of Hazzard. Taannoin televisiotähti menetti parhaan ystävänsä Ryan Dunnin, joka kuoli traagisesti auto-onnettomuudessa kesäkuussa. Knoxville julkaisi pian kuoleman jälkeen viestin menehtyneelle Jackass-tiimin jäsenelle ja ystävälleen. Viestissään hän kirjoitti muun muuassa maailman olevan tylsempi paikka elää ilman Dunnia.