Salarakas paljasti: Ashton Kutcher ei käyttänyt kondomia!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miehen puolikkaat -hittisarjan tuorein tähti Ashton Kutcher on ollut viime aikoina median ryöpytyksessä. Hänen nimittäin väitettiin pettäneen 15 vuotta itseään vanhempaa vaimoaan Demi Moorea 22-vuotiaan bileblondin kanssa.

Nyt Kutcherin väitetty salarakas Sara Leal on paljastanut yksityiskohtia kuumasta yöstään tähtinäyttelijän kanssa. Hän kertoi pettämisen tapahtuneen 24. syyskuuta, jolloin Ashton Kutcherilla oli kuudes hääpäivä näyttelijävaimonsa Demi Mooren kanssa.

– Ashton riisui pyyhkeensä ja olimme alasti. Sitten harrastimme seksiä. Hän oli superhyvä, Sara Leal paljasti Us Weekly -lehdelle.

Leal kertoi tavanneensa näyttelijän San Diegossa, missä Ashton oli juhlimassa rankasti poikakavereidensa kanssa. Hän päätyikin pian jatkoille 33-vuotiaan tähden hotellihuoneeseen Hard Rock -hotelliin. Salarakas kaatoi myös lisää suolaa petetyn Demi Mooren haavoihin, sillä kaunotar kertoi, etteivät he käyttäneet seksissä kondomia. Hän kertoi myös Ashtonin sanoneen seksin jälkeen, että hän rakastaa hetkiä, jotka ovat ”aitoja”.

Äskettäin näyttelijäkomistus Ashton Kutcher kuvattiin lepyttelemässä vaimoaan telttaretkellä Kaliforniassa. 48-vuotias Demi Moore kuvattiin aviomiehensä ja ystäviensä kanssa juhlistamassa juutalaisjuhlaa Cachuma-järvellä. Näyttelijä Bruce Willisinkin kanssa naimisissa olleen Demi Mooren kerrottiin raivostuneen, kun naapuritelttailija napsi tähden seurueesta salakuvia.