Taylor Swift läpinäkyvässä mekossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuosittu kantrilaulajatar Taylor Swift teki äskettäin historiaa, sillä Billboard-lehti nimesi tähden kaikkien aikojen nuorimmaksi Vuoden naiseksi. Kaunotar sai arvostetun tittelin menestyneestä musiikkiurastaan sekä loistavasta roolimalliudestaan nuorille laulajille ja lauluntekijöille.

Nyt 21-vuotias Taylor Swift kuvattiin yllättävään asuvalintaan pukeutuneena uuden Wonderstruck-hajuvesimerkkinsä markkinointilaisuudessa. Tähti oli nimittäin uskaltautunut läpinäkyvään mekkoon, joka paljasti nuoren laulajattaren seksikkään alusvaatekorsetin.

Taylor Swift julkaisi vuonna 2010 neljännen albuminsa Speak Now. Laulajan tuorein albumi on ollut kriitikoiden ja kuuntelijoiden ylistämä, sillä tähti on kirjoittanut levyn jokaisen kappaleen itse. Hän kiertää parhaillaan maailmaa Speak Now -kiertueensa merkeissä. Kiertueella on nähty jo lukuisia supertähtiä, sillä muun muuassa Justin Bieber esitti äskettäin kantrilaulajan kanssa Baby-hittikappaleensa. Myös räppärit T.I, B.o.B ja Nicki Minaj ovat duetoineet Swiftin kanssa tämän kiertueella.