Beyoncen paisuneet rinnat varastivat huomion

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Esikoistaan räppärimiehensä Jay-Z:n kanssa odottava supertähti Beyonce joutui äskettäin törkeiden huhujen keskiöön. Viihdelehdet nimittäin väittivät laulajattaren käyttävän tekoraskaus-vatsaa. Beyonce tyrmäsi kuitenkin pian väitetyt huijaushuhut.

Nyt 30-vuotias kaunotar kuvattiin tyrmäävän seksikkäässä äitiys-lookissa. Avonaiseen minimekkoon sonnustautuneen tulevan äidin rintavarustus näytti pulpahtavan esille hetkenä minä hyvänsä. Hyväntuulisena kameroille New Yorkissa poseerannut tähti näytti häikäisevältä vauvamahaisena ja korkokenkien kannattelemana.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Äskettäin kaunotar kertoi ettei aio pitää äitiyslomaa, koska ei halua ajatella raskautensa olevan ”ikään kuin sairaus”.