Beyoncen paisuneet rinnat varastivat huomion

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Esikoistaan räppärimiehensä Jay-Z:n kanssa odottava supertähti Beyonce joutui äskettäin törkeiden huhujen keskiöön. Viihdelehdet nimittäin väittivät laulajattaren käyttävän tekoraskaus-vatsaa. Beyonce tyrmäsi kuitenkin pian väitetyt huijaushuhut.

Nyt 30-vuotias kaunotar kuvattiin tyrmäävän seksikkäässä äitiys-lookissa. Avonaiseen minimekkoon sonnustautuneen tulevan äidin rintavarustus näytti pulpahtavan esille hetkenä minä hyvänsä. Hyväntuulisena kameroille New Yorkissa poseerannut tähti näytti häikäisevältä vauvamahaisena ja korkokenkien kannattelemana.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Äskettäin kaunotar kertoi ettei aio pitää äitiyslomaa, koska ei halua ajatella raskautensa olevan ”ikään kuin sairaus”.

Uusimmat