Povipommi Katie Price kiistää olevansa ”jakorasia”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen kohujulkkis ja realitytähti Katie Price jätti äskettäin nuoren poikaystävänsä Leandro Pennan seitsemän kuukauden seurustelun jälkeen. Eron jälkeen povipommin kerrottiin pokanneen itselleen uuden toyboyn, 23-vuotiaan rubgy-tähti Danny Ciprianin.

Katie Price tunnetaan silikonirintojensa lisäksi näyttävistä ja paljastavista vaatevalinnoistaan. Nyt 33-vuotias kohujulkkis kertoo, ettei pidä itseään huonona esimerkkinä lapsilleen, koska hän ei esimerkiksi mene sänkyyn joka yö eri miehen kanssa.

– Ihmiset syyttävät, että olen huono esimerkki lapsilleni seksistisen pukeutumiseni takia. Mitä olen muka tehnyt? En harrasta yhden illan juttuja ja sitä paitsi rakastan seurustelua, Katie Price kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Povipommin kerrottiin äskettäin flirttailleen 21-vuotiaan opiskelijanuorukaisen Alex McDonaldin kanssa vieraillessaan Oxfordin yliopistolla. Price muun muuassa kertoi pojalle syövänsä hänet aamupalaksi ja kehui nuoren pojan etuvarustusta ”hyvin asennetuksi”.

Katie Price, syntymänimeltään Katrina Amy Alexandria Alexis Infield, on seurustellut lyhyesti muun muuassa urheilutähtien Teddy Sheringhamin ja Dwight Yorken kanssa. Hänen seurustelusuhteensa brittilaulaja Dane Bowersiin päättyi traagisesti, sillä Price teki abortin saatuaan selville Danen pettäneen häntä. Realitytähdellä on kolme lasta ja hän on ollut kaksi kertaa naimisissa laulaja Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa.