Twilight-hunk paljasti vartalonsa salaisuuden

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-elokuvissa vampyyripoika Emmetiä näyttelevä Kellan Lutz tunnetaan näyttelijäntyönsä ohella myös täydellisyyttä hipovasta vartalostaan. Mies treenasi äskettäin yli 11 kiloa lisää lihasta vartaloonsa tulevaa Immortals-elokuvaansa varten.

Nyt 26-vuotias näyttelijäkomistus paljasti treenauskikkojaan Men’s Fitness -lehdelle. Hän kertoi muun muuassa vihaavansa kuntosalilla käymistä ja pitävänsä enemmän esimerkiksi rannalla lenkkeilystä. Kellan Lutz paljasti myös, miten hän onnistui treenaamaan itsensä huippukuntoon tulevaa elokuvaansa varten.

– Juoksentelin ympäri rantaa ja treenasin leikkikentän nojapuilla. Söin myös joka aamu 16 kananmunaa, Kellan kertoi Men’s Fitness -lehdelle.

Lihaskimppu näyttelee tulevassa Immortals-elokuvassa kreikkalaista Poseidon-jumalaa. Elokuvassa nähdään myös näyttelijätähdet Henry Cavill ja Mickey Rourke. Kellan kertoi kuntoilleensa joka päivä elokuvaa varten. Elokuva saa ensi-iltansa Suomessa 11. marraskuuta.

Twilight-hittielokuvissa nähdään myös toinen treenattu näyttelijäkomistus, sillä 19-vuotias Taylor Lautner keräsi taannoin 14 kiloa lihasta vartaloonsa. Hän onnistui siinä vuodessa. Lihaksikas ulkomuoto kiinnittikin heti median huomion ja tähden vartalo on äänestetty muun muuassa Hollywoodin parhaimmaksi. Lautner näyttelee Twilight-elokuvissa suurimman osan ilman paitaa, sillä hänen roolihahmonsa Jacob on ihmissusi.