BB-Rami ja BB-Matti ovat uudet asukkaat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother saa hetken kuluttua taas lisää kilpailijoita, kun taloon astuvat BB-Rami ja BB-Matti. Miehet suuntaavat taloon tämäniltaisessa suorassa lähetyksessä, jossa samalla myös häädetään yksi asukas. Ensimmäiseksi miehet suuntaavat talon lisähuoneeseen odottamaan ovien avautumista.

Rami ja Matti ovat ehtineet jo esittäytyä asukkaille videoiden välityksellä, mutta niissä molempien kasvot on kuitenkin peitetty. Näin ollen asukkaat eivät vielä tiedä miltä miehet näyttävät. Naiset ovat kuitenkin olleet jo etukäteen innoissaan tulokkaista, mutta miehet ovat olleet toista mieltä.

– Jotain Mikki Hiiriä. Mua pienempiä, BB-Stefan kommentoi tulokkaita.

Tällä viikolla kisasta putoaa yksi asukas poikkeuksellisella tavalla, sillä nyt katsojat ovat saaneet äänestää kaksi asukasta häätöäänestykseen ja poikkeuksellisesti asukkaat itse äänestävät kumpi heistä joutuu poistumaan talosta.