Teinitähti yllätti faninsa – tarjoili heille leivoksia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Disney-tähti Selena Gomez seurustelee 17-vuotiaan teinisensaatio Justin Bieberin kanssa. Kaunotar onkin kerännyt itselleen massiivisen vihamiesjoukon, sillä supersuositun Bieberin fanaattisimmat fanit ovat muun muuassa lähettäneet Gomezille tappouhkauksia.

Teinipoppari matkusti äskettäin Kanadaan We own the Night -kiertueensa merkeissä. Nyt 19-vuotiaan Selena Gomezin uutisoitiin yllättäneen innokkaat faninsa tarjoamalla heille Halloween-aiheisia leivoksia. Fanit odottivat tähden konserttipaikan edessä keikan alkua useiden tuntien ajan ja Gomez päätti osoittaa huomiota faneilleen herkullisten makupalojen kautta.

– Olen niin innoissani Kanadan kiertueestani!!!! Olen myös hurahtanut jo Halloween-fiilikseen ja tarjoilin faneilleni hieman leivoksia, Selena kirjoitti Twitter-blogissaan.

Kauniin poptähden on kerrottu matkustaneen viime aikoina poikaystävänsä Justin Bieberin mukana tämän Etelä-Amerikan kiertueella. Umpirakastunut pariskunta lyöttäytyi yhteen myös esiintymislavalla, sillä Gomez esitti äskettäin Bieberin keikalla Rio De Janeirossa hittikappaleensa Who Says.

Waverly Placen velhot -televisiosarjasta tuttu Selena Gomez aloitti uransa musiikin parissa vuonna 2006. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan on muun muuassa Love You Like a Love Song, Tell Me Something I Don’t Know ja Who Says. Kaunotar on myös esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Tuhkimotarina 2, Operaatio Prinsessa ja Monte Carlo. Gomez juonsi myös äskettäin Much Music Video -palkintogaalan.