Johnny Depp mokasi – pää syttyi tuleen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin tähtinäyttelijä Johnny Depp aiheutti äskettäin närää vertaamalla valokuvaussessiota raiskaukseen. Möläytyksen aiheuttaman kohun jälkeen näyttelijäkomistus pyysi anteeksi raiskauskommenttiaan ja kertoi katuvansa sitä syvästi.

Johnny Deppin seuraava elokuvarooli nähdään elokuvassa The Rum Diary, jossa hän näyttelee toimittaja Paul Kempiä. Elokuvassa nähdään muun muuassa stuntti, jossa näyttelijä purskuttaa alkoholia suussaan ja sytyttää sen tuleen. Nyt 48-vuotias tähti kertoi lapsuudessaan tapahtuneesta epäonnistuneesta tulileikistä.

– Leikin typeränä pikkupoikana tulella. Purskutin bensaa suussani ja syljin sen soihtua päin. Yhtäkkiä pääni oli tulessa, Depp kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Pirates of the Caribbean -tähti kertoi menneensä paniikkiin tajuttuaan, että hänen päänsä on liekeissä. Depp kertoi erään ystävänsä pelastaneen hänet ja sammuttaneen tulen. Hän kertoi kuitenkin ettei vaarallinen tapaus jättänyt hänelle traumoja.

Tuottajana ja käsikirjoittajankin työskentelevä Johnny Depp varjelee tarkasti yksityiselämäänsä. Tähti ei viihdy kovinkaan hyvin julkisuudessa työnsä ulkopuolella. Näyttelijä on seurustellut 13 vuoden ajan ranskalaiskaunotar Vanessa Paradisin kanssa. Heillä on kaksi yhteistä lasta, 12-vuotias Lily-tyttö ja yhdeksänvuotias poika John. Depp on aiemmin deittaillut muun muuassa näyttelijä Winona Ryderin ja supermalli Kate Mossin kanssa.