Snoop Dogg joutui vaikeuksiin Norjassa – liikaa rahaa mukana!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman menestyneimpiin räppäreihin lukeutuva Snoop Dogg on julkaissut jo lähes 20 albumia. Tähti on myös esiintynyt lukuisissa elokuvissa kuten Training Day, Starsky & Hutch ja Päin Pilveä. Räppäri on jäänyt useita kertoja kiinni huumeiden hallussapidosta.

Nyt 39-vuotiaan ökyrikkaan räppärin uutisoitiin joutuneen vaikeuksiin rajavartion kanssa Norjassa. Tähti nimittäin otettiin syyniin, koska hänellä oli liikaa käteistä mukanaan. Tapauksesta raivostunut Snoop Dogg vapautettiin rajavartiostolta kaksi tuntia kestäneiden selvitysten jälkeen.

– Norjan rajavartiosto sanoi ottavansa minun käteiseni!! Se ei ole oikein! Räppäri päivitti tapauksesta Twitter-blogissaan.

Tähden kerrottiin myöhästyneen kiinnioton takia nimmareidenjako-tilaisuudesta. Hän matkusti Norjaan esiintyäkseen muun muuassa Oslossa Spektrum-areenalla.

Britannian viranomaiset poistivat viime syksynä hiphop-tähti Snoop Doggin porttikiellon maahan, ja artisti pääsi viimein esiintymään Britanniassa ensimmäistä kertaa vuosiin. Sittemmin Hollanti kuitenkin kielsi artistia saapumasta maahan ja siksi Snoop joutui perumaan keikkojaan puukenkämaassa.