Vain Starasta: Lataa ilmaiseksi Jupiter-yhtyeen hittisingle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisista rocktähdistä koottu uusyhtye Jupiter on saanut jo suuren suosion Ihmishirviö-hitillään, joka soi parhaillaan lukuisilla radiokanavilla ja on niittänyt menestystä myös äänestyksissä. Nyt Stara ja Fried Music tarjoavat singlen ilmaiseksi Staran lukijoille.

Lataa Jupiterin single Ihmishirviö tästä (Save as / Tallenna nimellä). Kappale on jaossa tämän viikon ajan, eli sunnuntaihin 23. lokakuuta saakka. Yhtyeen musiikkivideon voi katsastaa tästä.

Jupiterin neljä tähteä, Callisto, Ganymede, Europa ja lo muodostuvat Uniklubistakin tutuista Teemu Rajamäestä sekä Antti Matikaisesta. Negativessä soittava Antti Anatomia soittaa yhtyeessä Bassoa sekä Bloodpit yhtyeestä kitaraan on saatu Paavo Pekkonen. Jupiter työstää parhaillaan albumiaan.

– Yhtye on saanut vapaasti touhuta kappaleiden parissa ja olen tarkoituksella välttänyt tilanteita joissa puutun liikaa itse bändin työskentelyyn. Välitöntä tekemisen iloa ja se varmasti myös kuuluu ja välittyy itse musiikissa, kertoo tuottaja Tuovinen.