Selena Gomez uhataan tappaa – kovat keinot käyttöön

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinipoppari Justin Bieberin entinen tyttöystävä Jasmine Villegas hankki taannoin lähestymiskiellon ahdistelijalleen. Häiriintynyt mies uhkasi muun muassa tappaa ja raiskata 17-vuotiaan laulajattaren.

Nyt myös Bieberin nykyinen tyttöystävä on joutunut myös rajujen tappouhkauksien uhriksi. 17-vuotiaan Bieberin ja 19-vuotiaan Gomezin suhteen tultua taannoin julki, laulajattarelle sateli tappouhkauksia poikaystävänsä fanaattisilta faneilta. Nyt kauniin teinitähden kerrotaan hankkineen lähestymiskiellon 46-vuotiaalle Thomas Brodnickille, joka uhkasi tappaa Gomezin.

Stupid Celebrities -sivuston mukaan Brodnick sijoitettiin viime kuussa psykiatriseen hoitoon mielenterveydellisten ongelmiensa takia. Mies paljasti psykiatreille matkustaneensa taannoin Los Angelesiin tapaamaan teinitähteä ja harkinneensa tämän tappamista.

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on särkenyt viime aikoina faniensa sydämiä. Hän nimittäin on muun muuassa julkaissut lukuisia kuhertelukuvia tyttöystävänsä kanssa. Kanadalaistähti on myös ylistänyt vanhempaa kultaansa ”kuumaksi” ja kertonut rakastavansa Gomezia. Bieber kertoi myös äskettäin haaveilevansa siitä, että hän tulee nuorena isäksi.