Pikkupoika kokeili ensimmäisen kerran Angry Birdsiä

Digi Nettivideot · Stara.fi

Suomalainen pelisensaatio Angry Birds on niittänyt menestystä ympäri maailmaa ja ollut kirkkaasti kuluneen talven suosituin peli maailmassa. Brändiä laajennetaan parhaillaan leluihin, peleihin ja elokuviin.

Nyt verkossa ihastuttaa kotivideo, jossa pikkupoika pääsee ensimmäistä kertaa tutustumaan suomalaiseen hittipeliin. Pojan reaktio onkin näkemisen arvoinen, sillä se vaikuttaa olevan sekoitus kauhua, yllätystä ja silkkaa iloa.

Hittipelin takaa löytyvä Rovio sai alkukeväästä 30 miljoonan euron pääomasijoituksen Accell Partners ja Atomica Ventures -yhtiöiltä. Myöhemmin julkaistava Angry Birds -animaatioelokuva sai taannoin Suomen elokuvasäätiön tukea 50.000 euroa. Elokuvalehti Variety uutisoi taannoin, että elokuvaa tuottamaan on kiinnitetty David Maisel, joka oli aiemmin johtajana lukuisia menestyselokuvia tuottaneessa Marvel Studios -yhtiössä.