Norjan Big Brotherissa sairas viikkotehtävä

Big Brother · Stara.fi

Suomen ja Norjan välinen Big Brother -asukasvaihto käynnistyy viikonloppuna, kun täkäläisestä talosta suuntaa perjantaina yksi asukas kohti vuonomaata. Suomessa viikkotehtäviin on liittynyt tuskaa ja nälkää, mutta Norjassa eräs tehtävistä on ollut todella sairas.

Norjalainen Isoveli antoi asukkaille nimittäin tehtävän, jossa jokaisen heistä piti nimittäin lihoa peräti viisi kiloa viikon aikana. Ohjelman verkkosivujen mukaan asukkaille annettiin massoittain ruokaa, ja syömättä jättäneitä rangaistiin. Viikkotehtävän aikana asukkaat oksentelivat ja voivat pahoin. Osa Norjan asukkaista onkin jo jättänyt kisan kesken.

Suomen BB-talon tavoin myös Norjassa on harrastettu seksiä, ja sitä on kyetty harrastamaan – ainakin asukkaiden mukaan – myös kameroiden huomaamatta.