Saadaanko Suomeen seksikäs BB-Caroline vai povipommi BB-Lena?

Big Brother · Stara.fi

Suomeen saadaan pian uusi ulkomainen BB-asukas, kun asukasvaihto käynnistyy Norjan kanssa. Sikäläisessä Big Brother -talossa on useampiakin potentiaalisia asukkaita sekä suomalaisille miehille että naisille. Naisista erityisen mielenkiintoisia ovat BB-Caroline ja BB-Lena Charlotte.

Caroline Aas on 24-vuotias vaaleaverikkö, joka olisi ainakin Suomen talon miesten makuun. Opiskelijatar on luvannut itselleen, ettei harrasta BB-talossa seksiä, mutta hän ei ole maininnut mitään Suomen BB-talosta. Carolinen suosikkiartisti on Rihanna ja suosikkielokuva Taken. Lapsena Carolinen tappeli paljon kaksoissiskonsa Christinen kanssa, ja kerran hän paiskasi siskonsa kasvoille lasiven verisin seurauksin.

Katso Carolinen kuva tästä.Katso Lenan kuva tästä.

Lena Charlotte Westby on 24-vuotias rintava kaunotar, joka on parhaillaan kotimaassaan otsikoissa esiinnyttyään rohkeasti pienenpienissä alusvaatteissa. Lenalla on molemmissa rinnoissaan peräti 700 grammaa silikonia. Lena on toiminut myyjän ammattinsa lisäksi myös mallina. Hän on myös näyttänyt tunteitaan usein asukkaille ja vuodattanut kyyneleitä.