BB-Janica passitetaan Norjan BB-taloon: ”En mä halua mihinkään lähteä!”

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Suomen Big Brother -talossa toteutetaan jälleen asukasvaihto, jossa vaihtomaana on tällä kertaa Norja. Vaihto alkaa jo huomenna perjantaina, ja hetki sitten televisiokatsojille paljastettiin kuka asukkaista suuntaa Norjaan.

Vaihtoon lähtee BB-Janica. Norjan BB-talossa on ollut räväkkää menoa, ja eräässä talon viikkotehtävässä asukkaiden piti lihoa viisi kiloa viikon aikana. Janica tulee samaan seuraa useista Norjan BB-talon komistuksista. Neitokainen purskahti heti nimensä kuultuaan itkuun.

– Eikä, mä en halua mihinkään pois! Janica itki.

– Ihanaa! Sä pääset lentokoneeseen, Terhi lohdutti Janicaa.

Samalla asukkaat ymmärsivät, että he saavat Janican tilalle uuden asukkaan. Ensijärkytyksen jälkeen Janica rauhoittui ja itkukin loppui. Seuraavaksi hän ryhtyi kyselemään onko kohdemaassa kylmä vai kuuma ja suunnittelemaan mitä vaatteita hän ottaa mukaansa. Kohdemaata ei kuitenkaan vielä kerrottu, joten Janican tulee varautua kaikkeen.